21 de setembre de 2011

Redada policial


Amb només 30 minuts s'obté un dibuix com aquest. Després d'aquests 30 minuts la policía, que ens espia des dels indrets més insospitats (rieu-vos-en del Gran Hermano de la tele), arriba per passar factura i embutxacar-se uns quants calerons. Ja sabeu que les guardioles de l'Ajuntament estan més que buides i d'algun lloc s'ha de treure la plata. Però el dibuix queda i almenys alegra una tanca metàl·lica d'una obra qualsevol.

Un tal Jordi Llobell, va trigar un any a demanar permisos per a pintar persianes metàl·liques de comerços de la ciutat. Tot i tenir els permisos que li permetien realitzar aquesta activitat, va rebre una multa de 400 euros i una sanció de 1.200 euros per malmetre la vía pública. L'ordenança de civisme prohibeix actualment que es pintin les persianes metàl·liques amb esprais però no pas amb pintures i pinzells. Ho sento però no entenc quina diferenciació hi ha entre esprais i pintures si, al cap i a la fí, es persegueix el mateix resultat. Podeu contrastar aquesta notícia o obtenir més informació al diari 20 minutos de Barcelona, del dilluns 19 de setembre.

I des d'aquí, aprofito per animar al Kenzo i la seva sèrie Angry People Project a continuar amb la seva tasca gràfica.
Anna

9 comentaris:

òscar ha dit...

Les del nostre despatx són pintades i, que jo sàpiga, ni l'artista ni nosaltres hem rebut cap denúncia ni multa. Tot i així, demà me'n assabento bé.

Anna Eme ha dit...

Hola Òscar. El meu mail està escrit al perfil. Em faria gràcia veure la vostra persiana si és que la volguéssis fotografiar i mantenir la privacitat del lloc on és (tranquil que no us posaran multa). Gràcies!
Anna

òscar ha dit...

Cap problema. Demà al matí te les envio tot i que, tingues en compte, que segur les meves fotos no els hi fan justícia.

Sóc un totxo fent fotos! :)

Anna Eme ha dit...

Gràcies Òscar. M'encantarà veure-les i no et preocupis pel resultat, seran molt ben rebudes. Jo també era un totxo, però es pot treure profit de les coses i fer que semblin una altra cosa ;)

fra miquel ha dit...

No sé si m'agradaria tenir una Angry People del Kenzo a la persiana de la feina.
Però si aquesta estava en una tanca d'obres... És a dir, una tanca efímera... No entenc que es sancioni. És el que dius, fa falta plata a l'ajuntament...

Òscar, ja veuràs com l'Anna transforma la teva foto, per dolenta que sigui, en una obra d'art ;o)

Abraçades

Anna Eme ha dit...

Aquesta cara intimida, si... a veure si espantarem clients i ara, precisament, no convé pas. De totes maneres, a mi m'agrada.
Abraçada Fra Miquel

Òscar!!! ja trigues!!! (ei, que no estas obligat a enviar-me-les, ¿d'acord?)
Abraçada Òscar

òscar ha dit...

:)

El somriure de la feina feta. No he posat el "ben" abans del "feina" per òbvies raons fotogràfiques, clar.

el paseante ha dit...

Crec que tot seria més fàcil si el propietari del mur, persiana, porta... donés el seu permís a l'artista. Només caldria això, independentment de la tècnica a utilitzar.

Anna Eme ha dit...

Paseante, hi ha qui s'ha trobat que, tenint els permisos i estar pintant sota la supervisió in situ dels propietaris del local que han encarregat la feina, els han multat. Agrada molt prohibir en aquests mons de Deu.