17 de setembre de 2011

Caravaggio i la Buona Ventura del dia


"Malas relaciones entre los compañeros de trabajo. No sigas con esa actitud tan negativa, no te extrañe que te encuentres solo. Es el momento de recapitular y dar un gran paso hacia delante. Tu salud puede dejarte de baja unos días, este frío te lo has tomado un poco a la ligera. Cuídate."
...Però si tinc tots els companys a casa per imperatiu legal!!! És obvi, si no els veig no crec que pugui tenir males relacions amb ells. El gran pas sí que el donaré, si... la crisi m'obliga. Però això del fred... amb la calor que fa aquests díes... fred, precisament, no n'he passat gens (al contrari).

"Trata de prestar más atención a tu salud, especialmente a la dieta que llevas, el ejercicio físico también será importante. Recuerda: unos buenos hábitos de alimentación serán, sin duda, beneficiosos para ti, y podrías también empezar a hacer algo de ejercicio regularmente. En definitiva, ordena y reorganiza tu vida."
Segur que aquesta predicció la tornen a penjar per cap d'any o després de les festes de Nadal. Setembre i gener són els mesos dels bons propòsits. Ja sé que és important la dieta i l'exercici però m'hagués agradat trobar alguna cosa... no sé... més mística o esotèrica en aquesta predicció.

"Tu cuerpo quiere mimos. Querrás que todos a tu alrededor te alaben y te digan lo bien que estás, lo inteligente que eres, lo simpático que resultas... Nunca viene mal una lección de halagos. Incluso si vienen de tus incondicionales. ¡Que suba el ego!"
Apaaaaa!!! A aquest se l'hi ha anat l'olla!!!  Resumint: NO FEU CAS DELS HORÒSCOPS!!! Les cites dels horòscops són de tres diaris diferents escrits el mateix dia. I el graffiti, només confirma que, malgrat el pas dels segles, hi ha coses que no canvien. Perdoneu l'extensió del post però l'interpretació moderna d'aquest Caravaggio, bé s'ho val. Aneu amb el ulls ven oberts quan passegeu, les bústies romanes no només es mengen cartes i postals, ens donen petites mostres d'art urbà.
Anna

5 comentaris:

fra miquel ha dit...

El Caravaggio original deu ser una meravella, però aquesta versió graffitera també és una obra d'art.

Lo de les prediccions cal prendre's-ho com un divertimento i no fer gaire cas.
Ara que si vols "mimos" estic segur que no et costarà trobar-los ;o)

No he pogut vèncer la temptació de tornar-me a mirar l'stencil de la Winehouse...
És una passada. Hipnotitza aquella mirada...

petons

Anna Eme ha dit...

Encara tinc uns Caravaggios més però són menys "amables" que aquest. Em pregunto quina bonaventura es donava en aquella època a qui es deixava "engatusar".
La Winehouse continua al seu altar però ja mostra els primers signes del pas del temps. Què li farem!

fra miquel ha dit...

Queda la teva foto al blog :o)
On no s'espatllarà... espero!

petons

el paseante ha dit...

Jo tampoc faig massa cas dels horòscops, però cadascú es guanya la vida com pot. Fixa't en la part superior del graffiti. Hi ha un pictograma. Quan l'he vist, m'ha fet "yuyu". Si remenes els signes, surt clarament una esvàstica.

Anna Eme ha dit...

Aix, Paseante, jo no m'hi vaig fixar en el pictograma i el que veus tu. De fet, és la signatura de l'autor, que es fa dir C215 (la "C" de Christian i el 215 no en tinc ni idea del que pot ser).