22 de febrer de 2012

Solidaritat


Primera part
Ho sento, no he pogut resistir la temptació d'amagar-me i fer aquesta foto. Tot i que no s'està pintant un graffiti (que és el que m'hagués agradat veure), el que es fa és tot el contrari. Es neteja. Però aquí hi ha una cosa que no em quadra. O és solidaritat obrera o la porta està tan bruta que una sola persona és incapaç d'arranjar-la. 

Segona part
Potser no té res d'especial que hi hagi cinc persones netejant una porta però... n'hi havia cinc més de la mateixa quadrilla que miraven com treballaven els companys i com n'era de bonica la minifaldilla que acabava de passar carrer enllà.

"Moraleja": treballant en equip, les feines més feixugues costen menys de passar.

Anna

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Tenen pinta de ser d'un CET (Centre Especial de Treball)
La veritat és que el que es veu de la porta està realment guarro de pintades...
Bes

Anna Eme ha dit...

Si, Fra, ja m'ho imaginava però trobar-te'ls així fa gràcia perque deuen ser els treballadors més feliços del món. Ademés, el de les ulleres de sol no té desperdici. Si tots anéssim a treballar amb els nostres amulets segur que treballaríem més contents... ;)
Petons

el paseante ha dit...

Aquest matí hi havia una colla similar al passeig de Sant Joan. No netejaven res, plantaven uns arbustos, però semblaven massa gent per fer aquella feina i tenien un aspecte una mica decadent. Suposo que són aquests grups que diu Fra Miquel.

Anna Eme ha dit...

De treballar segur que treballen però estic convençuda de que s'ho passen millor que els que es queden tancats dins d'una oficina ;)