21 de febrer de 2012

Cabreig


Avui estic molt cabrejada. Com tot el que passa en aquest país, en comptes de donar passos cap endavant els donem cap enrere. Així ens va. I sense res més que dir, només escriure-us el que ja he donat a conèixer al món.
Anna
Uno de los dibujos más entrañables y bonitos de C215 ha desaparecido. Barcelona, la ciudad del diseño, la ciudad que se cree el ombligo del mundo, la ciudad que quiere estar siempre a la última... todavía tiene muchas cosas por aprender. Hay que sentir vergüenza ajena cuando, en un país en el que "por fin" la feria ARCO valora positivamente el street art a través de sus modalidades, ocurren situaciones como esta. Como los tontos, continuamos mirando el dedo que señala la luna en vez de mirar la luna. A veces, mi ciudad da asco, muy a pesar de lo cool que sea a ojos de millones de turistas. El dibujo no hacía daño a nadie. Para el imbécil que ha hecho esto, diez días son demasiados.
So sorry Christian for this sacrilege :(((

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Doncs si, Anna, és per cabrejar-se...
bes

Anna Eme ha dit...

Doncs sí, que li farem. Però quedem-nos amb la part positiva: quan una obra mor una altra neix ;)
(...i n'hi haurà de noves)

Petons

el paseante ha dit...

Això és com els desgraciats que cremen un bosc, o que se'n foten d'una persona disminuïda, o que peguen un avi per arrencar-li un rellotge... Només ho resoldrem amb formació, educació i cultura.

El dibuix era molt maco. Al menys queda a casa teva la seva fotografia.

Anna Eme ha dit...

Al final seré jo qui surti perjudicada doncs costarà molt trobar-los. Sort que tinc espía amic però, a partir d'ara, hauré de mantenir el secret de les localitzacions :(