27 de febrer de 2012

Nina


D'ingrats, el món n'està ple.
D'artistes que ens regalen el seu art, n'hi ha pocs.
Gràcies per venir, Christian.
Gràcies per ser la millor font d'inspiració, Nina.

3 comentaris:

el paseante ha dit...

Em puc imaginar perfectament l'aspecte intel.lectual de qui ha fet aquesta destrossa.

fra miquel ha dit...

En el blog "Una lectora corrent", en un post sobre els grafits i els tags, la Mercè Piqueres transcriu un comentari anònim que li van enviar dient que ells (els que fan tags) pintaven per fotre i que posaven el seu nom a tot arreu on podien.
Si vols mira't el post on està transcrit l'anònim:

http://lectoracorrent.blogspot.com/2011/01/graffiti-vandalisme-o-art-ii.html

Els que espatllen grafits com aquest o els embruten, ho fan per què menyspreen l'art i tot allò al que no poden arribar.
És com qui utilitza la violència quan no té arguments per imposar la seva voluntat.
Jo crec que més que ingrats, són estúpids.

Petó

Anna Eme ha dit...

Hola Paseante, hola Fra Miquel!
Gràcies al destí, he pogut arribar a conèixer a l'autor d'aquest i d'altres graffitis que he penjat al meu blog: en C215. He comprès la seva filosofia de vida i la filosofia del seu art efímer i, per molt de greu que sàpiga, aquestes obres són obres vives. Néixen i moren com nosaltres. Qui busca un altre afany protagonista, embrutant o malvaratant per pur plaer, és que el cervell no li dóna més de sí, tal i com ho exemplifiqueu vosaltres. Es poden discutir molts aspectes sobre l'art de carrer però aquest artista fa realment meravelles en molt poc temps. Tot i així, sento "vergüenza ajena" perque el que li ha passat als seus dibuixos en la nostra meravellosa i megapija ciutat, no passa en altres païssos on també ha pintat. La conseqüència d'aquests actes vandàlics és que en C215 no tindrà ganes de tornar (esperem que no sigui així).
Petons!