26 de novembre de 2011

Retallades


Per a fer-ho possible no serà bo retallar de qualsevol manera. Sí que cal fer un sistema més eficient: podem fer el mateix sense gastar tant. Davant d'això, haurem de proposar solucions més obertes i “imaginatives” sense retallar drets ni hipotecar el futur. El que és indecent és retallar serveis basics i pujar-se els sous. Retallar, retallar i retallar i retallar, és l'únic que saben fer. Retallar o transformar?

Cada punt i seguit del paràgraf anterior és un copiar i enganxar d'entrades que Google ha trobat referents a la paraula "retalalr". Tot i estar mal escrita (el que volia escriure era "retallar" però no he mirat el que he escrit), la política i la crisi no deixen de perseguir-nos fins a la sacietat. Però en definitiva, el que volia, era dedicar el post als barbers que retallen, proposen solucions imaginatives i transformen els cabells masculins sense necessitat de gastar tant. Potser els polítics haurien de dedicar-se a retallar cabells. Seria un bon exemple de reciclatge professional. Com que els hi agrada retallar tant...
Anna

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

És fàcil retalla el dels demés quant es té la paella pel mànec i la necessitat d'estalviar.
Els costarà més retallar els seus privilegis i els dels que són de la seva corda...
Estem ben servits... :o(

petó

el paseante ha dit...

Potser també caldria parlar de que els polítics anteriors es van "desmelenar" massa a l'hora de fer despeses innecessàries i que ara s'han de pagar.

òscar ha dit...

Posats a retallar, fins i tot els barbers han retallat les seves competències: sense anar més lluny, el meu ja ni parla de futbol.

Anna Eme ha dit...

Encara han de canviar massa coses i encara queden massa coses per retallar. Crec que em compraré una moto amb una pedra d'esmolar i em posaré a afilar tissores...
(prometo canviar el xip "polític" en els propers posts)

Petons a tots!!!

fra miquel ha dit...

Ups!
No t'imagino esmolant tisores... ;o)
petons

Anna Eme ha dit...

Fra Miquel, no crec que sigui gaire difícil ;) si més no podria esmolar-me les ungles hi, hi, hi!