5 de novembre de 2011

Love is in the Street Art

Aimer d'amour c'est aimer comme moi je t'aime.

L'Alice haurà escoltat un munt de vegades aquestes paraules a cau d'orella. Però a l'Alice, més que escriure, el que li agrada és dibuixar. I demostar el seu amor al seu amor, amb un dibuix com aquest, és un gest més bonic que oferir un present material. En Christian no podrà emportar-se a casa l'armariet metàl·lic que custodia cables d'electricitat que tants i tants cops ens trobem pels carrers de Barcelona. Però aquest acte d'amor quedarà enregistrat en les nostres retines curioses i les nostres fotografies.
Anna

Alice Pasquini, graffitera de Roma.
Christian, a la imatge (alias C215), graffiter de Vitry, Paris.
L'amor vertader, entre graffitis.

4 comentaris:

el paseante ha dit...

És més bonic que anar a comprar un ram de roses o una cafetera per dir-li a algú que l'estimes. També és més original. I més econòmic! (sóc català).

fra miquel ha dit...

I no ens diràs on podem veure aquestes obres d'art i manifestacions d'amor?
B7s

Anna Eme ha dit...

Paseante, el problema el tenim quan no sabem què regalar però, "como se suele decir", la intenció és el que compta sigui el regal comprat o fet per nosaltres ;)

Fra Miquel, el dia que vaig veure tots els dibuixos de la parella de graffiters em vaig passar com unes tres hores recorrent un radi bastant petit de la ciutat. El mèrit d'aquests dibuixos és que estan fets a plena llum del dia (amb risc real de multa) i molt aprop de casa (per la qual cosa em sento honorada). Qui no coneix aquests artistes, és obvi que no apreciarà el seu art però si vols un testet segueix aquestes indicacions: baixa pel carrer Villarroel fins al final de tot; gira a mà dreta per agafar el carrer Tamarit i parat al semàfor que hi ha abans de creuar el carrer Urgell. A línea de sortida d'aquest semàfor, si gires el cap i mires a dreta i esquerra trobaràs a cada banda del carrer els armariets de la electricitat on són els dibuixos ;)

Bisous

fra miquel ha dit...

Moltes gràcies Anna,
com que els meus pares viuen per allà a prop, un dia que vagi a veure'ls, m'escaparé a veure els dibuixos.
petons