1 de novembre de 2011

Barcelona Open Air Museum


La setmana passada, tres barris de Barcelona van tenir el privilegi de convertir-se en un museu a l'aire lliure gràcies a l'intervenció, sense amagar-se d'ulls inquisidors, del C215 i l'Alice. Però les obres que van néixer durant aquests dies, estan ben amagadetes perque puguin encara perdurar mesos i mesos, lluny de les camionetes de neteja i pinzells de l'Ajuntament els quals, més que netejar, el que fan és acabar d'embrutar les coses. Malauradament, la llibreria la Central del Raval, va certificar la defunció d'una d'aquestes obres, de només 2 dies de vida, per un insufrible color marró. Si us acosteu, entrant, a la fulla de fusta de la dreta de la porta, encara es pot apreciar (a l'alçada dels vostres ulls aproximadament), l'ombra del dibuix que va existir durant tan poc temps.
A l'estiu ja us vaig parlar de la Nina, la filla del graffiter C215. La Nina, que els sprays del seu pare la dibuixen arreu del món, aquesta vegada ens ha vingut a visitar a Barcelona i a deixar-nos la seva primera obra d'art. A partir d'ara, els seus immensos ulls blaus us vigilaran. Si la veieu, dediqueu-li un somriure... potser us picarà l'ullet ;)
Anna

Dedico aquest post i dóno infinitament les gràcies a l'Emili, per ajudar-me a descobrir tantes meravelles com tenim a peu de carrer i per tot el seguit d'explicacions que m'ha donat en aquest món de colors urbans.

3 comentaris:

fra miquel ha dit...

M'agraden molt els colors d'aquest dibuix. Aquests ulls blaus són hipnòtics. Em pregunto què sentirà la Nina veient el seu retrat estampat per les parets de la ciutat...què li diran els seus companys de cole...
B7s

el paseante ha dit...

A vegades surto a caminar després de sopar i em trobo furgonetes de neteja de "pintades" de l'ajuntament. Vols que rebenti alguna roda? :-)

Anna Eme ha dit...

Hola a tothom!
Fra Miquel, el pare de la Nina se l'ha emportat uns dies de vacances a Barcelona. La nena, molts cops, ha sigut la que ha triat la localització per als dibuixos del pare. Potser ara és més conscient de la feina que fa el pare en aquest mundo mundial però no crec que els seus compis de cole estiguin gaire al cas d'aquestes coses. De totes maneres, al·lucinaries si veiéssis on són aquests dibuixos, i els colors que tenen alguns d'ells ;)

Paseante, no desitjis mal a ningú ni que sigui de part meva així que, please, ni t'acostis a aquestes furgos!!!

Petons!