1 de setembre de 2011

La Xurre (i II)


Fer de tieta mola però arriba una edat en la que les criatures, molt llestes elles, només fan que prendre't el pèl. Però, ben pensat, crec que tampoc fa falta ser tiet per que te'l prenguin (als avis i als pares també els hi passa). Bé doncs, passo de suborns de Cacaolats i sucs de pinya. Atacaré amb les patates fregides! Així que nebodeta, preparat a fer servir el patinet, que després de les patates et faré cremar caloríes, ji, ji.

Bé, bromes apart, això és el lateral del post "La Xurre (que no la Xurri)". Com sempre, no puc deixar de meravellar-me de l'expressivitat que arriben a assolir els artistes graffiters. I els ulls... són també tan hipnòtics... (sospir)
Anna

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Segur que li encanta anar amb la tieta, perquè fa coses que no fa amb als pares ;o)
Ja m'agradaria que la Xurre (que no la Xurri) pintes la persiana del local... No més que no és meu :o( i no crec que al propietari ni als veïns els fes molta gràcia.
Em pregunto si aquests graffitis tindrien el mateix efecte pintats sobre una tela de quadre...

B7s

Anna Eme ha dit...

De vegades l'Ajuntament fa coses estranyes. Hi ha hagut botiguers que per netejar-se la façana d'esprays de graffiters se l'han pintat ells mateixos per anar més ràpids i no haver de molestar precisament als serveis de neteja de l'Ajuntament. El resultat ha sigut rebre una multa. No sé si han baixat la guardia amb aquest tema però, per si de cas, sempre s'ha de demanar permís a les autoritats competents. Tot i així el que resulta penós és veure com estan de brutes la majoria.
I si, no té res a veure un dibuix sobre una paret que sobre un altre mitjà artític tipus paper o tela. Ja penjaré versions d'això perque molts d'aquests graffitis s'han creat abans per a ser exposats en una galeris d'art i no al carrer. Mola veure com queden les dues version. El carre només els hi dóna la patina del temps fins que desapareixen.
Petons!

Anna Eme ha dit...

Aix, perdó per les faltes d'ortografia. Els teclats extraplans fan correr massa els dits.

el paseante ha dit...

Fra Miquel t'ha preguntat el mateix que jo en el post anterior. Ara ja conec la resposta. D'altra banda, miraré d'acostar-me a Arístides Mayol per veure aquestes obres de la Xurre (que no la Xurri).