18 de juliol de 2011

United Colors of Street Art I

Ahir la Lumix em va portar a veure un esdeveniment poc habitual per tractar-se d'un acte que en moltíssims emplaçaments és sancionable però, com que el barri del Poble Sec està de festa major, i al Parc de les 3 Xemeneies es permet fer aquesta activitat, un munt de colors ens van donar la benvinguda. No vull entrar en polèmiques sobre l'encara controvertit art graffiter però sí voldria reconèixer el treball dels seus artistes a través de les meves fotografies. A que sembla fàcil pintar una paret! ...doncs no ho és tant.

I a partir d'aquí, per un cop, canvio d'idioma per que la carta de colors de la casa fabricant d'esprais Montana be s'ho val.

El post también se lo dedico a ellos, al amarillo ipanema, al blanco malta, al marrón jaima, al rosa chicle, al rosa supernova, al rosa saudade, al marrón penélope, al violeta shiva, al azul lluvia, al amarillo fiesta, al naranja dalai, al rosa tokyo, al rosa boreal, al marrón sensible, al violeta persia, al marrón safari, al rojo fiebre, al rosa erika, al naranja solar, al marrón inca, al marrón montserrat, al rosa single, al violeta destino, al azul libertad, al marrón chiapas, al marrón guerrero, al azul europa, al verde babel, al naranja lava, al rojo clandestino, al rojo açaí, al violeta venus, al rojo pandora, al rosa respeto, al verde dragón, al marrón café, al rojo ira, al marrón góndola, al rojo noche, al rojo stendhal, al violeta vampiro, al azul ángel, al verde vespa, al gris stardust, al azul barceloneta, al verde bali, al azul perseo, al gris siberia, al verde bonsai, al azul odisea, al verde euskadi, al gris londres, al gris lobo, al gris ícaro, al azul profundo, al azul pegasus, al verde dharma, al gris metrópolis, al azul poseidón, al...
Anna

6 comentaris:

el paseante ha dit...

Els cabells de l'artista són rojo pandora o rojo clandestino? :-) Bones fotos.

Anna Eme ha dit...

Si, si, el rojo clandestino li escau molt bé tot i que jo li afegiria també el naranja lava. Estic aprenent moltes coses d'aquest col·lectiu. Vaig trobar entranyable el nom dels colors però en qualsevol carta de colors (per exemple de pintallavis o pintaungles) també hi ha noms molt imaginatius. Jo crec que oloren els esprays, es coloquen i d'aquí treuen la font d'inspiració ;)

fra miquel ha dit...

M'agrada el nom de "azul Pegasus"
Metropolis li hauria posart a un color més aviat daurat. A mi questa paraula em recorda la peli de Fritz Lang :o)
B7s

Anna Eme ha dit...

Jo vaig al·lucinar quan vaig llegir la carta dels noms dels colors. La veritat és que sorprèn molt la imaginació que es pot arribar a treure fora quan s'ha de batejar quelcom. I és clar, en un món tan modern com el graffiter, no pots tirar de cursil·leries. Per mi que els de la fàbrica d'esprays fan una pluja d'idees tirant de diccionari. Però a que són xulos els noms!!!

Anònim ha dit...

Els cabells de l´artista són Naranja marte....com ella!!
Gràcies Anna per les fotos.
Gem

Anna Eme ha dit...

Gem, moltes gràcies per passar-te per aquest raconet de colors. La veritat és que els teus cabells són impactants! Ademés, veient per primera vegada graffiters en acció, em vaig quedar al·lucinant pel que fèieu. Espero que torneu a repetir en les properes festes!