23 de juliol de 2011

Amy Winehouse

No vull sentir notícies com la que ens has donat avui.
En el teu infern ara ja podràs ser un àngel.
Com els mites de la música que se'n van als 27 anys,
tu sempre seràs única i inimitable.
Gràcies per haver-nos regalat la teva preciosa veu
i passa-t'ho bé allí on vagis.6 comentaris:

òscar ha dit...

Ni el trist final anticipat de fa temps, ni les estèrils entrades i sortides de centres de rehabilitació ni les imatges de concerts deixats a mitges han d’amagar la gran veu que ha estat la Winehouse.

Trist club aquest del 27 :(

Anna Eme ha dit...

Òscar, jo esperava amb candeletes (com tothom que la seguía, suposo) el seu nou treball des de fa una pila de temps. Malauradament, la predicció que planejava sobre ella s'ha acomplert. La foto que he triat és un bon homenatge a la seva figura, destacant el millor de la seva esència back to black.

el paseante ha dit...

Les coses fràgils es trenquen gairebé sense voler. També passa amb les persones fràgils. Ens queda la seva veu enregistrada. I el mite.

Anna Eme ha dit...

Tens raó Paseante. A mi el que em fa llàstima és que s'hagi trencat tan aviat.

fra miquel ha dit...

Des de que volto per BlogVille i altres barris del mon blogger m'adono que m'he perdut un munt de coses de la que la gent sembla estar molt al corrent. Sobretot en qüestions musicals.
Sento no haver conegut a aquesta dona. Ara, si més no, em queda la seva veu enregistrada.
Pel que dieu sembla que circulava a 1000 per hora per la vida... així és fàcil estimbar-se.
"requiascat in pace"

una abraçada

Anna Eme ha dit...

Fra Miquel, hi ha persones que tenen el do de captivar. Com diuen en el món flamenc, tenen "duende". Ja sé que pot agradar més o menys, però quan la fascinació envolta el personatge es fa difícil ser imparcial. Ella va crear un estil, va inspirar tendències i va ser imitada. No tothom és capaç d'aconseguir-ho. Llàstima, de nou, que se n'hagi anat tan aviat.