16 de gener de 2012

No t'escapis! Guerrilla crochet


Un dels aspectes més desconeguts de l'street art, sobretot perque aquí gairebé no s'ha implantat, és la Guerrilla crochet. Aprofitant que l'hivern ja s'ha instal·lat entre nosaltres, una senyora del carrer DD, s'ha ofert voluntariament a prendre la iniciativa i a treure els colors a aquest pobre branquilló fins que no torni la primavera. Espero que la guerrilla germini i que les nenes que pacientment es dediquen a fer pachworks variïn una mica les seves habilitats manuals i s'atreveixin a fer petites obres d'art com aquesta. L'èxit està assegurat, us podeu fer propaganda de la vostra feina penjant una etiqueta i potser, amb una mica de sort, el vostre hobby es converteix en la vostra futura professió 100% lliure d'estrés. ;)
Anna

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Així, a més de fer bonic, l'arbre queda una mica més protegit de cops i gamberros que rasquen l'escorça he he

A veure si haurà estat l'assumpta!
Fa dos anys i escaig va fer una cosa semblant ;o)

http://blogdeassumpta.blogspot.com/2009/08/cal-complir-les-promeses-la-font-de-les.html

petó

el paseante ha dit...

Ho recomanaré a persones que conec i que es dediquen al pach.

Anna Eme ha dit...

Si, si, si Fra Miquel, és precisament això que fa l'Assumpta però a lo bèstia!!! La veritat és que aquesta iniciativa és molt maca, visualment molt impactant, però aquí "no estamos por la labor".

Pss, pss!!! Paseante, engresca a les teves coneixences. De tant en tant va bé canviar el xip. I si féssin alguna cosa (segur que molt millor que aquesta), tindríen l'èxit assegurat.

Petons!

fra miquel ha dit...

Ei! Ara descobreixo això:

http://duduadudua.blogspot.com/2012/01/vota-por-la-guerrilla-de-ganchillo-en.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/VPaG+%28Dudu%C3%A1%29

de la mà de la RaTeta.
Així que la cosa és seria. Existeix una Guerrilla del ganxet!