18 de desembre de 2011

Pel·lícules

Com les cobertes dels llibres, els títols de les pel·lícules condicionen el que veurem. L'impacte que ens ha de captivar a través d'una paraula, d'una frase o d'una imatge, serà el primer pas que ens capbussarà a l'obra encara desconeguda. Després ja decidirem si ens agrada o no.
Aquest graffiti ja ha desaparegut però es trobava ben aprop de... Pedralbes! Només han passat quatre mesos des de que el vaig fotografiar. Ara que em miro la foto penso quantes coses han passat des de llavors, reafirmant que el graffiti continua éssent una manera de criticar la societat.
Nom de la pel·lícula: "El Rey, Urdangarín, el Indignado y la Policía". A que és fàcil descobrir on són els personatges?
Anna

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

M'agrada el blau general que porta aquest graffiti.
Està bé que es critiqui la societat...Però no sé si això serveix per millorar.
En tot cas, el rei i l'Undargarín han sortit molt afavorits, en aquest dibuix ;o)
petons

el paseante ha dit...

L'any passat em van portar a veure la casa de l'Urdangarín (per fora, és clar) a Pedralbes. I em van explicar (ignoro si és cert) que una vegada un xaval va fer una pintada a la façana que deia (més o menys): "Vane, te quiero". I van sortir tres o quatre tipus de seguretat per tirar-se-li a sobre. El nano havia elegit la casa a l'atzar. No era el seu dia.

Anna Eme ha dit...

No m'agraden les telenovel·les perque no miro gaire la tele però, com que llegeixo els diaris, és inevitable seguir les notícies relacionades amb aquest mal home. Ara ja és pur morbo per veure el què passarà en el futur.
Vaig flipar amb ell graffiti quan me'l vaig mirar amb deteniment. Tot i que tenim molts canals per a criticar i/o reivindicar al final aconsegim ben poques coses. Però criticar amb aquestes coloraines és un curro que cal valorar.
Petons!

Anna Eme ha dit...

Aixx, perdoneu amb les errades... aquest tecalt ultraplà sempre em juga males passades...