6 de desembre de 2011

aialaia


La paraula finesa huutaa significa qualsevol cosa que l'home pot fer en veu ben forta: cridar, xisclar, bramar, plorar, esclatar a riure... Cridem, xisclem, bramem! Plorar no, perque és més sà riure que plorar. És hora de fer ganyotes, com només els nens ho saben fer, a totes aquelles coses lletges que ens han vingut a destorbar i després esclatem a riure, perque la bona energia ens embolcallarà i ens acompanyarà!!!

Fem ganyotes a qui ja saps i riem, doncs, Laia.
Espero que aquest raconet, només per a tu, t'agradi.
 Anna


3 comentaris:

el paseante ha dit...

Avui no et comento el post perquè veig que és molt personal. Només dir-te que aquesta tarda he vist un graffiti que m'ha semblat molt bonic (tot i que jo no hi entenc). És a l'avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya (a tocar del Parc Güell), a l'alçada de les escales mecàniques. Són unes zebres.

fra miquel ha dit...

Huutaa! doncs, que coses a les que fer-li ganyotes no en falten...
I riure, riure molt de tot lo risible. Fins i tot de nosaltres mateixos.
Que diuen que riure allarga la vida :D
B7s


PS: Paraula de pas "riess" Blogger m'haurà llegit el comentari? :o)

Anna Eme ha dit...

Gràcies Paseante! Ja m'hi acostaré tot passejant. Segur que ho trobaré. Al final us hauré de contractar de "ojeadores". A la Laia i a mi ens convé fer moltes ganyotes i després riure molt. Se'ns van passar de llarg les fogueres de Sant Joan per cremar i purificar coses i hem optat pel plà B que és igual de bo.
Fra Miquel, el teu PS si que m'ha fet riure de veritat!!! Vaja amb blogguer: o és telepatia o és casualitat. Prova a veure si t'endevinia la grossa de Nadal ;)

Petons a tots!