9 d’octubre de 2011

Altres notes de colors
La Lumix té una germana a la que no li agraden els colors. Li agraden les esfumatures, el blanc i el negre. Sembla estrany això de que no li agradin els colors però són una altra mena de colors els que troba quan busca la combinació perfecta treballant amb notes musicals, instruments, veus... No tots els colors surten dels pinzells o dels llapissos i dels sprays... també poden sortir de la música. Escolteu doncs, escolteu...
Anna a l'OFP

5 comentaris:

el paseante ha dit...

Es curiós que uns pals i uns ganxos dibuixats en un paper es puguin transformar en música, i que la música es pugui conservar en uns pals i uns ganxos escrits en un full en blanc.

Anna Eme ha dit...

No saps com m'hagués agradat saber interpretar aquests pals i aquests ganxos i d'aquí, poder escoltar una melodia... i no saps quina enveja (de la sana) em fan els que saben tocar un instrument... però vaig agafar una altra mena de pals: els que porten un grafit en el seu interior, els que acaben amb un plomall de pèls, els que són de plàstic i porten una esponja sucada amb tinta de color i així, tantes i tantes varietats :)

fra miquel ha dit...

Els pals i els ganxos no són una altra cosa que un llenguatge, com l'escriptura que fem servir per comunicar-nos en aquest panell de comentaris.
Tan sols cal estudiar com sonen. És el mateix que varem fer de petits amb la llengua que parlem...
La foto m'encanta, Anna. A més, aquesta samba té una història divertida dins la OFP (Orquestra Felip Pedrell).

òscar ha dit...

Recordeu aquelles caixes infinites Caran d'Ache amb cent i la mare de colors que no sabies ni per on començar a agafar? Sí? Els recordeu?

Doncs a la caixa de la música encara n'hi han mes.

Anna Eme ha dit...

Fra Miquel,Òscar, jo no he rebut cultura musical per a interpretar aquests signes, per això em quedo amb els colors, que són més intuitius i lliures. Però continuo afirmant que els músics em fan sentir enveja de la sana.

Au, vinga, Fra Miquel!!! Explica'ns la historia de la samba dins l'OFP que ara ens has deixat en suspens... ;)