12 de juny de 2011

Ya Wlidi (my little boy)


No buscava els seus ulls.
Buscava els seus llavis.

Com el títol d'aquesta cançó de la Souad Massi, que significa "el meu petit", pareixo aquest blog amb la intenció de donar a conèixer les meves composicions gràfiques i fotogràfiques. Espero cuidar del meu petitó virtual tan bé com el meu temps m'ho permeti. Sigueu benvinguts.
Anna

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

Felicitats pel natalici!
Nenaaaaa!
Quina passada!
Està clar que ets una artistassa!

És un petitó molt i molt bonic.
Segur que creixerà fort i sa ;o)
Uff! el graffiti és preciós!
Molts petons

Anna Eme ha dit...

Miquel, moltes gràcies per la visita!
Al petit blog el cuidaré amb molt d'amor, per descomptat!
Gràcies de nou. Petons.
AnnaEme

fra miquel ha dit...

fra miquel, si us plau ;o)
Bona nit!

MARTIN ha dit...

No només fan poesies els poetes, també fan poesies el que transmeten mirades que parlen de llum, tristor i esperança i també llavis capaços de expressar desig i sensualitat.
Tu Anna fas també poesia perquè ets capaç de dirigir la teva LUMIX on altres no veiem res i la teva mirada on altres, en el passat, ja van veure el que tu ets capaç de descobrir ara, i tens la valentia de barrejar-ho i no quedar-t’ho només per a tu.
Fas poesia quan ho comparteixes perquè també estàs compartint i transmetin, sensibilitat i llum.
Segueix Anna, segueix fent poesia.
Martin

Anònim ha dit...

Mi amiga Anna artista, que me hace partícipe de cosas tan maravillosas y bonitas, que a menudo la vida no me permite observar. Es un orgullo compartir ese trozo de vida contigo, por tantos años...no cambies nunca.

Mercedes

Anna Eme ha dit...

Mercedes, que alegría verte por aquí!!! Aunque solo sea un "divertimento", a veces cuesta menos expresar las cosas que sientes a través de otros canales. Compartiré este trozo de vida contigo, con quien quiera apuntarse a navegar en este espacio virtual... y que por mucho tiempo sea. Gracias mil por tu visita!