8 de març de 2013

Portraits of Barcelona - Amelia Earhart


Algunos de nosotros tenemos grandes pistas ya construidas por nosotros. Si tienes una, despega. Pero si no tienes una, es tu responsabilidad agarrar una pala y construir una para ti y para los que vendrán después de ti. Amelia Earhart.

Per a les dones que creuen en elles mateixes, per molt dur que sigui el camí a recórrer.

5 comentaris:

el paseante ha dit...

Aquesta frase també serveix per aviadors masculins. Dilluns em compraré una pala :-)

fra miquel ha dit...

O un circuit per a cotxes...
Et recomano "Aquesta història" d'Alessandro Baricco.
B7s

L'Stencil molt molt bonic, per descomptat. Quan la gent s'adoni de lo bons que son, passaran de embrutar-los a despenjar-los i subhastar-los. Com els graffits dels Banski

Anna Montoro ha dit...

És clar que sí paseante, també serveix per als aviadors masculins mentre no siguin d'Ibèria, de la British, de Vueling o de la companyia que sigui que ja es guanyen prou bé la vida. Tot i que la pala a la que fèia referència la Earhart en els seus temps, la podríem canviar per una altra cosa adaptada a les noves tecnologies (així no ens cansariem tant...) ;)

Fra Miquel, emmmm, cotxes? Ara m'he perdut :((( L'Amelia Earhart era una pionera de l'aviació. En els seus temps va haver de lluitar el doble per a demostrar que les dones sabíen fer el mateix que els homes. El Baricco el tinc una mica atravessat com a escriptor però ja investigaré aquest llibre.
L'Amelia no la robaran però conec un lloc a Barcelona on, obra que pengen, obra que desapareix.

Petons

fra miquel ha dit...

Al llibre de Baricco les corbes, els canvis de rasant, els pendents de les carreteres... cada cosa defineix un moment de la vida dels protagonistes. Al final ell construeix el circuit de la seva vida.
M'has fet recordat el llibre, res més. Potser la història de Baricco no te res a veure amb la frase de l'Amelia.
Petons

Anna Montoro ha dit...

És igual, Fra, parlar de cotxes o d'avions. Són metàfores de la vida :)