29 d’abril de 2012

Madrid


La Posta de Quitapenas, La Chata, La Taberna Encantada, La Taurina, El Anciano Rey de los Vinos, Malamadrid, La Camarilla, El 22 de San Marcos, Café de Chinitas, Corral de la Morería, La Boca del Lobo, La Tapería del Prado, Taberna del Alabardero, Casa Carmen, El Salero, La Buga del Lobo, La Inquilina, La Pródiga, Las Hoces del Duratón, La Carbonería, La Casa de las Tostas, La Redicha, Las Cubas del Marqués, Las Cosas del Toni, Fatigas del querer, Las Cuevas de Luis Candelas, Tapasentao, Los Cien Vinos, Casa Lucio, Corazón Loco, La Botillería del Maxi, La Miguela, El Quince de Cuchilleros... i la Btoy.

Passeig
Pluja i Destí
al Carrer de l'Ametller

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

Has estat a Madrid? A tots aquests llocs? :D
Btoy per tot arreu!
B7s per a tu :o)

Anna Eme ha dit...

Escapada express amb AVE. Això vol dir que el temps d'estada és directament proporcional a la velocitat del tren, ji, ji.
Ja m'hagués agradat quedar-me per més temps per veure tots aquests locals però s'ha de disposar de molts dies (...sino risques coma etíl·lic i excés de caloríes). En fi, com que jo passejava amb la meva lumix, vaig tenir recompensa mentre llegia cartells de tabernes i mirava portals enrajolats.

Nuri ha dit...

N'hi ha mes de la BToy, a Madrid? I del C215?
Haurem de tornar...
Ptons!

Anna Eme ha dit...

Aquesta obra de la Btoy és del 2009 i es conserva molt bé pel temps que ha passat. Hi ha un barri mític que m'hauré de patejar (espero que sigui ben aviat) on es poden trobar graffitis dels millors autors del "mundo mundial". Així que només haig de trobar el moment per tornar amb calma i tranquilitat i... disparar. De C215 no n'hi ha però temps al temps.
Petons viatgers!

el paseante ha dit...

T'has tornat una "mocita madrileña"? Si és que ens ho foten tot. Catxis.

Anna Eme ha dit...

Ostres Paseante, quants dies sense escriure ni publicar, ni contestar-te. Això de "mocita" ni parlar-ne'n!!! Només que a Barcelona trobo a faltar noms com aquests als nostres locals però "a la catalana". Si rebusquéssim per la nostra literatura ens sortirien noms guapíssims.
Abraçada!