4 d’abril de 2012

La Lumix


Ets petita però ets gran. Avui fas un anyet i qui ho havia de dir que em portaries a veure tantes coses boniques en llocs que mai hagués imaginat. Continuem el viatge, doncs. Passegem amb fred, amb calor, plogui o faci sol. L'Street Art ens està esperant. Felicitats Lumix!

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

La meva Lumix ja comença a fallar. Obsolescència programada? No sé. Potser és que no la tracto gaire bé :(
Segur que la teva et dura molt més :)
Felicitats! I llarga vida a la LUMIX!
petó

PS: I la foto d'avui, qui te l'ha fet? he he

el paseante ha dit...

Felicitats a totes dues. I volem foto del pastís d'aniversari (feta per la Lumix). Amb una espelmeta, eh?

PS: Frare, tafaner :-)

Anna Eme ha dit...

Fra Miquel, sincerament, jo no en tinc ni idea de models de càmeres però sí sé que les Leica són un mite fotogràfic i tenen un llarg bagatge abans de que els japonesos entressin en aquest món. Potser si li fas una neteja integral a la teva càmera la conservaràs encara per un temps més prolongat, ja ho veuràs.
Paseante, no caconsegueixo motivar la Lumix amb fotos de pastissets, a ella el que li agrada és sortir al carrer. El que sí he aconseguit, és motivar a altres persones a fotografiar el que la Lumix veu per aquests carrers (com qui m'ha fet la foto).
Gràcies per les vostres felicitacions, una abraçada i petons!

Anna Eme ha dit...

Ups Fra!!! Parlo de la Leica a través de la Lumix, és clar... i perdoneu les faltes que es colen on no han de sortir que mai llegeixo el que poso abans de premer l'enviar.
Aprofito per desitjar-vos bona Pasqua!