29 de desembre de 2011

Year Flies


Malauradament, massa vegades aquest any he hagut de posar una expressió com aquesta. Incredulitat, incomprensió, ràbia contenida... i també molta tristesa per quinze anys que han passat volant. Tanco la porta, i darrera d'ella es queden aquests records... bons, dolents, especials... Però diuen que quan una porta es tanca, se n'obre una altra. L'any se'n va però els colors es queden. I els somriures, també.
Bon any,
Anna

4 comentaris:

el paseante ha dit...

Jo també he tancat portes velles. I sempre se n'han obert de noves. Hi ha gent que ens vol dirigir la vida, però cap d'elles impediran que ens regalem somriures aquest 2012. Manem nosaltres sobre les nostres vides. Un petonet, Anna, i bon any nou (que ho serà).

Anna Eme ha dit...

Bon any per a tu també, paseante!
Algun dia, espero que sigui aviat, aquests que ens volen dirigir la vida ens deixaran respirar i veure més colors dels que veiem ara. El nostre presi ja ho diu (l'he escoltat a les notícies de la tele) que el 2012 no serà de color de rosa però és que no es neteja les ulleres que acostuma a portar. Així que... no li penso fer cas i el 2012 serà tan acolorit com els ponxos dels xamans inques que ens salvaran de la fi del món.

fra miquel ha dit...

Que quedin enrere els mals moments i recordem els bons que ja han passat i els que vindran.
Que aquest 2012 també en portarà, segur, d'alegries. I això és el que et desitjo per l'any que s'acaba d'estrenar; Que tinguis moltes alegries i que les puguis compartir amb la gent que estimes i que t'envolta.
Molt bon any , ANNA
petó

Anna Eme ha dit...

Moltes gràcies Fra Miquel! Recanvio els bons auguris esperant que els teus projectes es realitzin. I sí, que l'alegria ens envolti tant com pugui, així estimarem més i millor.
Petons!