18 de julio de 2011

United Colors of Street Art I

Ahir la Lumix em va portar a veure un esdeveniment poc habitual per tractar-se d'un acte que en moltíssims emplaçaments és sancionable però, com que el barri del Poble Sec està de festa major, i al Parc de les 3 Xemeneies es permet fer aquesta activitat, un munt de colors ens van donar la benvinguda. No vull entrar en polèmiques sobre l'encara controvertit art graffiter però sí voldria reconèixer el treball dels seus artistes a través de les meves fotografies. A que sembla fàcil pintar una paret! ...doncs no ho és tant.

I a partir d'aquí, per un cop, canvio d'idioma per que la carta de colors de la casa fabricant d'esprais Montana be s'ho val.

El post también se lo dedico a ellos, al amarillo ipanema, al blanco malta, al marrón jaima, al rosa chicle, al rosa supernova, al rosa saudade, al marrón penélope, al violeta shiva, al azul lluvia, al amarillo fiesta, al naranja dalai, al rosa tokyo, al rosa boreal, al marrón sensible, al violeta persia, al marrón safari, al rojo fiebre, al rosa erika, al naranja solar, al marrón inca, al marrón montserrat, al rosa single, al violeta destino, al azul libertad, al marrón chiapas, al marrón guerrero, al azul europa, al verde babel, al naranja lava, al rojo clandestino, al rojo açaí, al violeta venus, al rojo pandora, al rosa respeto, al verde dragón, al marrón café, al rojo ira, al marrón góndola, al rojo noche, al rojo stendhal, al violeta vampiro, al azul ángel, al verde vespa, al gris stardust, al azul barceloneta, al verde bali, al azul perseo, al gris siberia, al verde bonsai, al azul odisea, al verde euskadi, al gris londres, al gris lobo, al gris ícaro, al azul profundo, al azul pegasus, al verde dharma, al gris metrópolis, al azul poseidón, al...
Anna

No hay comentarios: